ΓΑΣ Λιβαδειάς: Χρυσά και χάλκινα μετάλλια και πρόκριση στο πανελλήνιο (φωτο)

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τις αθλήτριες του ΓΑΣΛ στην Κάνηθο (8-9-10/3) με πολλά μετάλλια και πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής!

Πρωταθλητής σύλλογος ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Λιβαδειάς, χρυσές (στο σύνθετο ομαδικό συλλόγων) και χάλκινες (στο σύνθετο ομαδικό ανσάμπλ) οι αθλήτριές του στην Α’ κατηγορία γυναικών, στον προκριματικό αγώνα ρυθμικής γυμναστικής ατομικού και ομαδικού – ανσάμπλ του πανελληνίου πρωταθλήματος Α’ και Β’ κατηγοριών (γυναικών και νεανίδων) που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” στην Χαλκίδα, 8-10 Μαρτίου!

Με τεράστια επιτυχία και εξαιρετικές εμφανίσεις οι αθλήτριες του συλλόγου κατάφεραν να κατακτήσουν τη κορυφή του αγώνα και να προκριθούν πανηγυρικά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, 5-7 Απριλίου!

Εξαιρετική επιτυχία και η κατάκτηση της 3ης θέσης στο σύνθετο ομαδικό – ανσάμπλ!

Πολύ σπουδαία εμφάνιση και της Παναγιώτας Καλογρηά η οποία στο σύνθετο ατομικό κατέκτησε την 9η θέση και προκρίνεται στο κύπελλο ρυθμικής Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, 28-30 Ιουνίου!

Συγκεκριμένα οι αθλήτριες κατέκτησαν:

Στην κατηγορία Γυναικών:

1η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό Συλλόγων με τις αθλήτριες:

Γαλανάκου Κων/να

Καλογρηά Παναγιώτα

Καρόκη Καλομοίρα

Κοσμίδη Ευθυμία

Σφήκα Μαρία

Ταμπάκη Μαριάννα

3η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό Ανσάμπλ με τις αθλήτριες:

Γαλανάκου Κων/να

Καλογρηά Παναγιώτα

Κοσμίδη Ευθυμία

Σφήκα Μαρία

Ταμπάκη Μαριάννα

Πολύ καλές εμφανίσεις και στην κατηγορία Νεανίδων από τις αθλήτριες:

Εμμανουηλίδη Ελισάβετ

Παπαθανασίου Παναγιώτα

Σχετικά